Personvernerklring

Hvem vi er

Vr nettstedsadresse er: http://arrangementsby1.no

Ring oss: 47 900 86 055
Besksadresse: Sandgt 15, 7500 Stjrdal
Postadresse: Pb 133, 7501 Stjrdal
post@arrangementsby1.no

Denne personvernerklringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om beskende. Erklringen inneholder informasjon du har krav p nr det samles inn opplysninger fra nettstedet vrt (personopplysningsloven 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besker nettsidene oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som fylle ut skjema og benytte delingstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Cookies (Webanalyse og informasjonskapsler)

For kunne tilby et brukervennlig nettsted, ser vi p brukermnsteret til de som besker nettstedet. For analysere informasjonen, bruker vi analyseverkty fra JetPack/Automattic som bruker informasjonskapsler/cookies (sm tekstfiler som nettstedet lagrer p brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser p nett. Eksempler p hva statistikken gir oss svar p er; hvor mange som besker ulike sider, hvor lenge besket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi kan ikke knytte informasjonskapslene om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av JetPack, lagres p deres servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Automattics retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode somanonymiserer IP-adressen fr informasjonen lagres og bearbeides av JetPack. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til identifisere den enkelte brukeren.

Deletjeneste

Funksjonen Del med andre kan brukes til videresende lenker til nettstedet p e-post, eller til dele p sosiale nettsamfunn. Vi logger ikke opplysninger om tips, men brukes kun der og da til legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Skjema

Nettsiden kan ha skjema for pmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for utfre de oppgaver de er ment gjre. Kontaktskjema er for at beskende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet p innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre forml enn svare p henvendelsen. Skjema sendes som epost. Nr eposten er mottatt av mottaker s er det opp til mottaker avgjre Databehandlingsbehovet av eposten.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om sprkkode for sprk valgt av brukeren. Det kan vre informasjonskapsler med informasjon som sttter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller sk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Opplysning og sletting av personlig informasjon

Du kan, ved kontakte oss p post@arrangementsby1.no nr som helst be om f opplyst hvilken informasjon vi kan ha om deg som bruker hvis du har registrert deg p vr nettside. Du m da opplyse oss om hvilken e-postadresse du har brukt ifbm registrering/bestilling. Vi vil da sende deg en epost med det vi har lagret om deg. Du kan ogs be om f slettet informasjonen vi har lagret om deg. Du vil da motta en bekreftelse nr din informasjon er slettet.

Hvordan hndtere informasjonskapsler i din nettleser

Pwww.nettvett.nokan du lese om hvordan dustiller inn nettleseren for godta/avvise informasjonskapsler,og ftips til sikrere bruk av internett.